Vaalit siirtyvät, aiheet pysyvät

Vaalit päätettiin vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi siirtää huhtikuulta kesäkuulle. Kampanjointiaika pitenee ja uusien valtuustojen kausi alkaa aiottua myöhemmin, mutta muuten mikään ei muutu: tavoitteenamme on edelleen tehdä Turusta vihreämpi kaupunki, korjata koronan jäljet asukkaiden arjessa, elvyttää kaupunki uuteen aikaan, pitää kaikki mukana ja tarttua kunnianhimoisesti aikamme suurimman haasteen, ilmastonmuutoksen, torjuntaan. Turun suunta valitaan kesäkuussa, tervetuloa mukaan valitsemaan sitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s