Pormestarivaalit 2021

Tänä keväänä käydään kuntavaalit, joissa Turku saa suunnan seuraaville vuosille. Haluaisin, että se suunta on kestävä ja inhimillinen. Korjaamme koronan jäljet kaupunkilaisten arjessa ja huolehdimme, että kaikki saavat äänensä kuuluville ja apua ajoissa. Teemme totta kunnianhimoisista ilmastotavoitteistamme ja varmistamme, että puhdas luonto on kaikkien lähellä. Uskomme tulevaisuuteen ja kehitämme Turkua kestävänä ja kansainvälisenä kulttuurin ja meren kaupunkina.

Olen vihreiden pormestariehdokas ja valtavan motivoitunut pormestarin tehtävästä; rakastan Turkua ja on ollut palkitsevaa olla viemässä sitä vihreämpään suuntaan viime vuosina kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ja neljän kauden ajan kaupunginvaltuutettuna. Olemme puolustaneet kouluja ja luontoa, panostaneet ennaltaehkäiseviin palveluihin ja vähentäneet merkittävästi päästöjä. Tätä työtä haluaisin jatkaa. Turun on mahdollista ottaa taas askel eteenpäin vihreänä kaupunkina. Vaikka olemme menneet hyvään suuntaan, paljon on vielä pyöräteitä rakennettavana, joukkoliikennettä kehitettävänä ja palvelujen saatavuutta parannettavana. Vielä riittää töitä terveiden koulutilojen, matalan kynnyksen mielenterveyspalvelujen ja asunnottomuuden kanssa.

Pormestarina haluaisin olla luomassa kaupunkia, jossa kaikenikäiset voivat elää hyvää elämää. Kaupungeilla on tärkeä rooli siinä, että torjumme ylisukupolvista köyhyyttä ja rakennamme yhdenvertaista huomista koulujen, päiväkotien ja matalan kynnyksen perhepalvelujen avulla. Kaupungeilla on myös olennainen rooli maailmanlaajuisten haasteiden ratkomisessa: pandemioiden leviäminen ja ilmastopäästöt hillitään kaupungeissa. Edelläkävijäkaupungit menestyvät ja minä haluan, että Turku on edelläkävijä, sillä menestyvässä kaupungissa ihmiset voivat paremmin.

Tarvitsen apuasi – tehdään Turusta yhdessä maailman paras kaupunki! Huomenna Turku on vihreä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s