Huomisen Turusta päätetään tänään

Kunnissa päätetään niistä kaikkein tärkeimmistä asioista: lastemme kouluista, lähiluonnon suojelusta, turvallisesta asuinympäristöstä, siitä, kuinka usein bussi kulkee, missä on työpaikkoja ja että jokaisesta huolehditaan. Samalla kaupungeissa tehdään todeksi isot tavoitteet, kuten ilmastonmuutoksen torjunta ja koronapandemiasta selviäminen. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää, ketkä näistä asioista ovat päättämässä.

Kuntavaalit käydään 13.6. Niissä valitaan Turkuun uutta 67 kaupunginvaltuutettua. Valtuusto valitsee keskuudestaan uuden pormestarin ja kolme apulaispormestaria puolueiden kannatuksen ja yhdessä rakennetun pormestariohjelman perusteella. Pormestari johtaa Turkua seuraavat neljä vuotta.

Vihreiden Turku on kunnianhimoinen ilmastotaistelija ja lähiluonnon suojelija, jokaisesta turkulaisesta välittävä eriarvoisuuden purkaja, koulujen ja kulttuurin puolustaja ja rohkeasti huomiseen katsova, kestävästi kasvava kaupunki. Äänestämällä vihreitä äänestää näitä vihreiden vaaliohjelman tavoitteita Turun valtuustoon ja sen myötä pormestariohjelmaan.

Vihreillä on Turussa sata upeaa kuntavaaliehdokasta ehdokasnumeroilla 369-468. Minä olen vihreiden pormestariehdokas. Äänestämällä ketä tahansa vihreää ehdokasta äänestää vihreän politiikan ja vihreän pormestarin puolesta. Minua voi äänestää numerolla 441. Tervetuloa sivuilleni tutustumaan tarkemmin ajatuksiini!

Ennakkoäänestys käydään 26.5.-8.6. Muista äänestää, sillä huomisen Turusta päätetään juuri nyt. Sinun äänelläsi: Huomenna Turku on vihreä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s