Ehdolle vihreiden pormestariehdokkaaksi

Olen päättänyt asettua ehdolle vihreiden pormestariehdokkaaksi kevään 2021 kuntavaaleissa, joissa Turussa otetaan historiallinen siirtymä kohti pormestariaikakautta.

Pormestarin työ motivoi minua valtavasti, sillä rakastan Turkua, ja edessämme olevat muutosten vuodet ovat iso mahdollisuus ottaa Turussa ihan uusi vaihde vihreänä kaupunkina – suunta, johon sitä on ollut ilo olla viemässä viime vuosina. Kun elämme koronan kiristämässä kuntataloudessa ilmastonmuutoksen hillinnän ja soteuudistuksen ratkaisevia vuosia, meillä on mahdollisuus rakentaa kaupunkia uudelleen kestävästi. Se on tilaisuus, johon en voi olla tarttumatta.

Seuraavalla vaalikaudella meidän tärkeimmät tehtävämme on pitää kaikki kaupunkilaiset mukana ja viedä Turku kohti hiilineutraaliutta. Meidän on huolehdittava, että yksikään mielenterveysongelmien kanssa elävä kaupunkilainen, yksinhuoltaja, yksinäinen vanhus tai pikkukoululainen ei jää vaille tarvitsemaansa tukea tai putoa mihinkään väleihin, kun palveluja järjestetään uusiksi. Sote-uudistuksen jälkeenkin kaupungilla on iso rooli siinä, että ihmiset viihtyvät arjessaan ja voivat hyvin. Kirjastojen ja lähiluonnon merkitys on entistä isompi. Vihreässä Turussa kaupunkilaiset ovat tiiviisti mukana kaupungin suunnittelussa ja sen tavoitteiden toteuttamisessa. Ilmastotavoitteisiin päästään kestävillä liikenneratkaisuilla.

Vihreät valitsevat pormestariehdokkaansa jäsenäänestyksessä, jos ehdokkaita on 11.9. mennessä ilmoittautunut useampi kuin yksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s