Kuntavaaleissa tehdään Turusta vihreä

Kuntavaalit pidetään 9.4. Niissä on mahdollista tehdä Turusta vihreä – tavoitteenamme on olla kaupungin suurin puolue.

Olen ollut kaupunginvaltuutettuna 12 vuotta ja saanut työskennellä monien tärkeiden vihreiden tavoitteiden eteen – ja myös nähdä osan niistä tulevan todeksi.

Turku on sitoutunut olemaan hiilineutraali 2040, keskustan pyörätieverkkoa on kasvatettu, joukkoliikenteessä kehitetään runkobussilinjoja, ensimmäiset sähköbussit aloittivat viime vuonna ja raitiotie on selvityksen loppuvaiheessa, koulujen ja päiväkotien ryhmäkokoja ei ole lukuisista esityksistä huolimatta kasvatettu, subjektiivisesta päivähoito-oikeudesta ei luovuttu, terveyskeskusmaksuvapautukset ovat edelleen voimassa, vähävaraisille ja iäkkäille on luotu edullinen kulttuuri- ja liikuntaranneke, osallisuutta asuinalueilla on kehitetty, pienten lasten huostaanotot ovat vähentyneet, Aurajoen rannoista on tullut koko ajan viihtyisämpi alue, kirjastojen aukioloja on pystytty lisäämään, Logomosta luotiin uusi luovan talouden keskus, avustusjärjestelmä uudistuu juuri, kulttuuritiloja on korjattu ja suunniteltu korjattaviksi…

Joissain asioissa eteneminen on ollut palkitsevaa. Sitten on asioita, joiden eteen pitää vielä paiskia töitä. Työttömyys on vielä iso ongelma, asuinalueiden eriarvoistumiskehitykseen ei ole pystytty riittävästi puuttumaan, pyörätieverkko on keskustassa edelleen puutteellinen, energiantuotannossa ollaan riippuvaisia fossiilisista polttoaineista ja ydinvoimassa roikumme edelleen mukana, raitiotiestä ei ole päätöstä, keskustaa ei ole vielä juurikaan kehitetty, sillä se on jäänyt toriparkkikahnausten jalkoihin, Aurajoesta puuttuu hiekkaranta ja uimala, keskustaan ei ole rakennettu lasten leikkipaikkaa, nuorten pahoinvointiin ja mielenterveysongelmiin kaivataan parempia ratkaisuja ja kulttuurin ja taiteen kentällä vapaan kentän toimintaa voitaisiin vieläkin helpottaa.

Koska työ on vielä kesken, olen innolla ja palolla mukana huhtikuun vaaleissa.

mainos6

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s