Kiitos

Vaalit on käyty ja jatkan kolmatta kautta varakansanedustajana. Kiitos kaikille äänestäjilleni, tukijoilleni, kampanjassa työskenneille, siihen rahaa lahjoittaneille ja muille symppareille!

Olen erittäin iloinen vihreiden vaalimenestyksestä ja uusista ympäri maata tulleista kansanedustajapaikoista. Iloitsen vihreiden kannatuksen noususta myös Varsinais-Suomessa: maakunnan 27 kunnasta kannatuksemme kasvoi 22:ssa. Se on hienoa ja kannustaa seuraaviin vaaleihin! Monissa viime vaaleissa vihreät ovat kokeneet vaalitappion, joten oli hienoa juhlia vaalivoittoa.

Vaalien kokonaistulos oli pettymys. Toivon sydämestäni, että taantumuksen voimat eivät pääse jylläämään voittaneissa puolueissa. Myös se oli pettymys, että emme saaneet toista vihreää kansanedustajaa Varsinais-Suomesta. Harmitti hävitä vihreämmälle Pirkanmaalle, josta tuo kaksi paikkaa irtosi! Toisaalta tulos Varsinais-Suomessa oli selkeä ja kampanjoimme puolueena paremmin kuin koskaan ennen, joten tulosta ei näillä asetelmilla olisi voinut muuttaa (paitsi ehkä jos olisi ollut käytössä massiivisesti rahaa, mutta se on pelkkää jossittelua).

Vaalit on aina uskomaton matka, josta ei toivu ihan nopeasti. Päällimmäinen tunne on suuri kiitollisuus kaikesta saamastani tuesta ja siitä vihreästä porukasta, jonka kanssa minulla on etuoikeus työskennellä.  Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s