Tänään äänestetään Suomen tulevaisuudesta

Tänään vihdoin selviää, minkälaisen eduskunnan Suomi saa vuosiksi 2015-2019. Tänään saa käyttää ääntään – oikeus, jota mahdollisimman moni toivottavasti hyödyntää. On ollut hienoa tehdä viime kuukausina vaalikampanjaa, keskustella lukuisten ihmisten kanssa vaalikadulla, toreilla, markettien pihoilla, paneeleissa, olohuoneissa, somessa.

Minua voi tänään äänestää numerolla 124. Olen ollut kaksi kautta varakansanedustaja ja kymmenen vuotta kuntapolitiikassa, joten olen valmis astumaan kansanedustajan saappaisiin. Olen ehtinyt olla kymmenen vuotta työelämässä sosiaali- ja terveysalan asiantuntijatehtävissä ja hankkia perheen, joten nyky-yhteiskunta pätkätöineen, muine epävarmuuksineen ja lasten kysymyksineen ovat tuttuja. Minun kirkkaimmat poliittiset missioni ovat puhtaampi ympäristö, turvallisempi työelämä, vähemmän köyhyyttä ja tasa-arvoiset lapset.

Jos etsit toisenlaista vihreää ehdokasta, listaltamme löytyy 16 muutakin mainiota vaihtoehtoa. Heihin kaikkiin voi tutustua täällä.

Yritetään tehdä maailmasta vähän parempi paikka – nyt jos koskaan!

ehdokasesite-web

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s