Eduskuntavaalit – täältä tullaan!

Varsinais-Suomen vihreiden jäsenäänestys piirin eduskuntavaaliehdokkaista päättyi viikko sitten ja tulokset julkistettiin tällä viikolla. Nöyrän kiitollisena ja valtavan iloisena otan vastan jäsenäänestyksessä saamani paikan eduskuntavaaliehdokkaana. Tästä vaalikampanja käynnistyy toden teolla.

Tervetuloa mukaan tekemään Elina2015 -kampanjaa! Mukana voi olla vaikkapa suunnittelemassa, varainkeruussa, jakamassa mainoksia tai levittämässä vaalisanomaa tuttavapiirissään ja somessa. Ota yhteyttä minuun (elina.rantanen at vihreat.fi) tai kampanjapäällikkööni Heidiin (heidi.haapala at turku.fi), jos voisit kuvitella olevasi mukana! Nyt lähdetään hakemaan takaisin vihreiden toinen eduskuntapaikka Varsinais-Suomesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s