Ehdolla eduskuntavaaliehdokkaaksi

Varsinais-Suomen vihreät valitsee ensimmäistä kertaa eduskuntavaaliehdokkaansa jäsenäänestyksessä. On hienoa, että pienen vaalityöryhmän sijaan koko jäsenjoukko pääsee vaikuttamaan siihen, ketkä piiristä lähtevät ehdolle. Samalla se on kovin jännittävää! Jäsenäänestys on parhaillaan käynnissä ja päättyy 1.10. Tulokset selviävät seuraavalla viikolla. Ehdokasehdokkaisiin voi tutustua täällä.

Lähdin mukaan ehdokkaaksi jäsenäänestykseen perusteellisen harkinnan jälkeen. Olen tullut kaksi kertaa valituksi varakansanedustajaksi ja päätin, että vielä kerran yritän tavoitella kansanedustajuutta, koska se on työ, jota kaikkein mieluiten seuraavaksi tekisin. Kymmenen vuotta kunnallispolitiikassa ovat osoittaneet, että koen politiikan todella omaksi lajikseni ja innostun sen parissa usein, oli kyse sitten Turun keskustan pyöräteiden lisäämisestä, toimivammasta lastensuojelusta, aurinkoenergiasta, perustulosta, monimuotoisesta kulttuurista, tunnin junasta tai työntekijöiden elämän helpottamisesta koko ajan muuttuvassa työelämässä. Uskon edelleen, että hyvillä päätöksillä rakennetaan menestyvää Suomea ja reilua maailmaa ja haluan tottavie olla edistämässä ja tekemässä niitä päätöksiä.

Nyt siis jännitetään, tulenko jäsenäänestyksessä valituksi kansanedustajaehdokkaaksi. Jos tulen, on aika pyöräyttää uusi vaalikampanja täysillä käyntiin!

2 thoughts on “Ehdolla eduskuntavaaliehdokkaaksi

  1. Juuri tuollaisia sydämellä ajattelevia poliitikoita toivon päättämään asioista. Työntekijöiden elämän helpottaminen johtaa usein parempiin tuloksiin työnantajallekin, mutta muuttuvassa maailmassa täytyy miettiä koko tes-rakenne ihan uudelta kannalta – kannattavasti toimiminen ja nykyehdoilla palkkojen maksaminen on joskus jopa ristiriidassa, ja olisi aika katsoa uusin silmin koko systeemiä. Helpompia ja joustavia palkkaustapoja kaivataan siten, että systeemi on kaikille reilu. Toivon Vihreille läheistä yhteistyötä EK:n ja työnantajajärjestöjen kanssa, tiedonvaihto ja Vihreän arvomaailman välittäminen on ensisijaisen tärkeää. Onnea valituksi tulemiseen!

  2. Kiitos mukavasta palautteesta! Tässä perinteisiin työsuhteisiin suuntautuneen ay-politiikan ja yhä lisääntyvän pätkä-, määräaikais- ja freelance -työsuhteiden maailmassa riittää kyllä pohdittavaa. Itsekin toivon vihreille läheistä yhteistyötä sekä työnantaja että -tekijäjärjestöjen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s